Nytt användargränssnitt!

Efter att under en längre tid ha putsat på Tengellas gränssnitt, har systemet nu fått sig ett rejält ansiktslyft. 

Vi hoppas både nya och befintliga kunder kommer att tycka om det nya användargränssnittet lika mycket som vi!

Syftet bakom detta initiativ är att skapa ett modernare, mer användarvänligt och framför allt mer angenämt användarsnitt att arbeta i.

I det nya gränssnittet kan du som användare dessutom välja men ljust eller mörkt läge även kallat ”darkmode”. Du som användare har även möjlighet att arbeta i kompakt läge. Det sistnämnda gör att Tengella upplevs mindre luftigt då det blir mindre avstånd mellan rader, fält, text och knappar.  Detta möjliggör att mer av sidinnehållet kan visas på skärmen och du behöver därmed scrolla mindre för att se hela sidan.

Med det nya gränssnittet så har Tengella även fått en mer responsiv design vilket gör det användarvänligare att logga in i affärssystemet från en mobil eller surfplatta. Genom ”långtryck” på ett uppdrag i schemavyn kan du på många tablets och mobiler dessutom få fram samma meny för att göra ändringar i uppdraget, som när du högerklickar på ett schematillfälle i datorn. Även om det nya gränssnittet är helt mobilanpassat hoppas vi att det blir enklare att genomföra kritisk administration även när du inte är på kontoret.

Är du inte kund hos oss idag men är nyfiken på att se hur Tengellas nya gränssnitt ser ut? Klicka här för att kontakta oss redan idag!