Om oss

workplace, workspace, home office-5517755.jpg

Tengella

Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för städ- och serviceföretag med fokus på lönsam schemaläggning.
Vår vision är att digitalisera städbranschen och genom detta göra företagen inom städ- och servicebranschen mer lönsamma.

Sedan starten 2006 har vi inriktat oss på tjänsteorienterad verksamhet och 2013 lanserade vi Tengella, ett komplett molnbaserat affärssystem.

Med över 400 kunder är Tengella idag en marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affärssystem för städ- och servicebranschen.

Namnet Tengella är baserat på en benämning av ett spindelsläkte, i syfte att affärssystemet ska vara navet och spindeln i nätet för verksamhetens framgång.

Vi är en privatägd verksamhet som består av två företag. Tengella AB är moderbolaget som agerar kundägare och konsultbolag. Systerbolaget Tengella Systems AB är systemägare av produkten.

Vi är ett stabilt företag med högsta kreditvärdighet som agerar långsiktig partner genom att arbeta nära våra kunder med allt från behov, produktutveckling, implementation, utbildning till produktsupport.

Hela verksamheten är stationerad på vårt kontor i centrala Gävle för att stödja och bistå samtliga kunder över hela Sverige.

Våra samarbetspartners

Verified
PSFinanceGroup
Reco logo
Almega
21grams
Borago
Microsoft
Medlem Städbranschen Sverige

Vi som jobbar med Tengella

Flavia Shannon

Flavia Shannon

Platschef

Isabella Adolfsson

Isabella Adolfsson

Sälj & Marknadschef

073 - 370 59 74
Oscar Johansson

Oscar Johansson

Customer Success Manager

Pär Stenhall

Pär Stenhall

Produktägare

Rickard Skrealid

Rickard Skrealid

En del av Customer Success Team

David Klang

David Klang

En del av Customer Success Team

mussab

Mussab Qaderi

En del av Customer Success Team