Karriär

Bli en del av Team Tengella!

Intresserad av att förenkla vardagen för servicebranschen?

Vi ser alla medarbetare som en organisations absolut viktigaste resurs och det märks hos oss.

Genom en öppen, vänlig och löpande dialog och med tydliga målsättningar skapar vi alla tillsammans den miljö som behövs för att trivas och utvecklas. Vi tror på ett starkt lagarbete drivet av spännande och inspirerande utmaningar, där alla får vara med och påverka – på riktigt!

Ombord hos oss får man var med på vår spännande resa, vi växer och expanderar kraftigt och vi går mot en mycket intressant framtid. Tengella är ett av Sveriges mest lovande IT-företag inom sitt område, affärssystem för tjänsteföretag, vilket även traditionellt är att se som en säker och trygg bransch och är navet och den viktigaste programvaran hos de flesta företag och organisationer.

Företaget

Som en del av vårt företag får du ett roligt och inspirerande jobb, men väldigt varierande arbetsuppgifter och med korta beslutsvägar. Då vi jobbar med en helt egen produkt, Tengella, är alla medarbetare med och påverkar, där vi hela tiden tar nästa steg, tillsammans. Vi är således produktägare där vi själva bestämmer över produktens vidareutveckling. Det ger en stark familjekänsla, skapar engagemang och det blir aldrig tråkigt. Hos oss utvecklas medarbetarna hela tiden, såväl personligt som kunskapsmässigt.

Vi jobbar enligt moderna och inspirerande modeller, där vi applicerar ett Agilt arbetsupplägg och med Lean som genomsyrar hela företaget. Väl ombord hos oss erbjuds goda karriär och lönemöjligheter.

För att ytterligare odla kultur, samarbete och engagemang är det viktigt för oss att exempelvis erbjuda våra medarbetarbetare:

  • Möjlighet till distansarbete vid utvalda dagar
  • Trevlig kontorsmiljö med ergonomiska arbetsplatser, centralt beläget i centrum vid Rådhustorget i Gävle
  • Gymkort
  • Friskvårdstimme
  • Massage
  • Utbildningsmöjligheter
  • Återkommande löpande sammankomster t.ex. konferenser för Teambuilding och brainstorming kring strategi/produkt
  • Försäkringspaket med Tjänstepension och övriga arbetsmarknadsförsäkringar gällande t ex långvarigt sjuk etc.
  • Bra semesterpolicy

Låter det här intressant?

Besök gärna vår LinkedIn eller kontakta oss via länken nedan så berättar vi mer!