skip to Main Content

Vi är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för tjänsteföretag med stort fokus på schemaläggning vilket är navet i vårt system – Tengella.

Vi har sedan starten 2006 inriktat oss på tjänsteorienterad verksamhet och 2013 lanserade vi Tengella – ett komplett molnbaserat affärssystem som på kort tid redan har ca 250 kunder.  Vi är idag marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affärssystem för Städ- och renhållningsbranschen.

Vi är ett stabilt företag med högsta kreditvärdighet och ser oss som en långsiktig partner till våra kunder och dess strävan att kontinuerligt vidareutveckla och effektivisera sin verksamhet. Vi jobbar nära våra kunder, allt från kundbehov, produktutveckling till implementation, utbildning och produktsupport. Våra duktiga utbildare och verksamhets/produkt experter har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika.

Vårt mål är alltid att erbjuda mest funktionalitet, både på bredden och djupet, till bästa pris – något som är väldigt ovanligt och våra kunder uppskattar.

Back To Top