Nyheter

ari_almega
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 7 Almega Serviceföretagen
I Branschnytt nummer 7 har vi pratat med Ari Kouvonen, Näringspolitisk expert på Almega Serviceföretagen om RUT-avdraget för tvätt samt andra aktuella frågor som exempelvis hur Serviceföretagen ser på miljöstädning.
david_gnistra
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 7 Gnistra Städ
I Branschnytt nummer 7 har vi gjort ett reportage hos Gnistra Städ där vi intervjuat grundare & VD David Pilbäck om deras tillväxtresa. Här får du som läsare ta del av Davids tankar kring framgångsfaktorer i verksamheten och hur han ser på städbranschen framöver.
stefan_homemaid
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 6 HomeMaid
I Branschnytt nummer 6 har vi gjort ett reportage hos HomeMaid, Sveriges näst största bolag inom hushållsnära tjänster, där vi intervjuat VD Stefan Högkvist och Business Controller Linda Landström. Här får du som läsare ta del av Stefans tankar kring framgångsfaktorer i verksamheten och hur HomeMaid...
ari_almega
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 6 Almega Serviceföretagen
I Branschnytt 6 har vi pratat med Ari Kouvonen, Näringspolitisk expert på Almega Serviceföretagen om statusen i Skatteverkets granskning av städbranschen samt andra aktuella frågor som exempelvis Servicelyftet som är en av Almega Serviceföretagens projekt under hösten 2020.