Nyheter

isabella_tengella
Tengella intervjuas för reportage i Rent
I samband med Tengellas 10 års jubileum så har tidningen Rent gjort ett reportage med Tengellas sälj och marknadschef Isabella Adolfsson. Här får du som läsare en inblick i varför affärssystem är en lönsam investering på både kort och lång sikt för ditt företag.
ari_almega
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 7 Almega Serviceföretagen
I Branschnytt nummer 7 har vi pratat med Ari Kouvonen, Näringspolitisk expert på Almega Serviceföretagen om RUT-avdraget för tvätt samt andra aktuella frågor som exempelvis hur Serviceföretagen ser på miljöstädning.
david_gnistra
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 7 Gnistra Städ
I Branschnytt nummer 7 har vi gjort ett reportage hos Gnistra Städ där vi intervjuat grundare & VD David Pilbäck om deras tillväxtresa. Här får du som läsare ta del av Davids tankar kring framgångsfaktorer i verksamheten och hur han ser på städbranschen framöver.
stefan_homemaid
Städ & Renhållning - Branschnytt nr 6 HomeMaid
I Branschnytt nummer 6 har vi gjort ett reportage hos HomeMaid, Sveriges näst största bolag inom hushållsnära tjänster, där vi intervjuat VD Stefan Högkvist och Business Controller Linda Landström. Här får du som läsare ta del av Stefans tankar kring framgångsfaktorer i verksamheten och hur HomeMaid...