skip to Main Content

Förstärkning till vår supportavdelning

Vi är ett mycket snabbt växande företag där vårt affärssystem Tengella redan är marknadsledande inom en av Sveriges större branscher. Vi finns i trevliga lokaler mitt i centrala Gävle där vi har huvudkontoret, samt i Stockholm.

Hos oss arbetar du i ett expansivt företag med högt i tak, snabba beslut, och positiv stämning. Vi är ett glatt och dynamiskt gäng utan hierarkier och försöker med jämna mellanrum förena nytta med nöje.

Nu tar vi nästa steg och förstärker med flera rekryteringar som vill vara med på vår spännande och framgångsrika resa. Största vikt lägger vi att du som person har en positiv inställning och är villig att lära dig nya saker. Du är även pedagogisk, strukturerad, driven och har en förmåga att nå dina mål.

En viktigt del är också att du har en hög grad av logiskt tänkande, intresse av IT-system och företagsprocesser. Vi kräver ingen form av tidigare erfarenhet, dock är erfarenhet från tjänsteorienterat företag och/eller Ekonomi/HR kunskap mycket meriterande.

Arbetet innebär allt från supporthantering, kundvård och utbildning av nya kunder. Du hjälper våra kunder hur dom ska använda systemet ur ett användarperspektiv. Läs mer på hemsidan vilka moduler systemet innehåller för att få en överblick kring vad man kommer hjälpa användarna med.

Vi ger dig en gedigen utbildning på våra systemlösningar och tjänster.

Systemet vi utvecklar heter Tengella, och är ett webbaserat affärssystem, som vänder sig till tjänsteorienterade företag och organisationer. Vi stödjer hela kundens process där navet är schemaläggning i världsklass. Idag är vi marknadsledande i Sverige inom vår huvudnisch och har hjälpt ca 350 företag att effektivisera sina många gånger komplexa processer.

Tjänsten är en heltidstjänst, baserad i Gävle.

 

Mejla in din ansökan till: marknad@carnero.se

 

Välkommen ombord på vår spännande resa!

Back To Top