skip to Main Content

Nu söker vi Seniora Systemutvecklare

Vi växer snabbt och behöver förstärka utvecklingsteamet med flera systemutvecklare. Har du stort intresse av jobba med relationsdatabaser (Microsoft SQL Server), Webbaserade system med .Net, MVC-ramverket, Html, JavaScript och jQuery. – samt med Responsiv design och mobila enheter, så har du hittat rätt. Den vi söker har troligen relevant utbildning inom DATA/IT och/eller erfarenhet av systemutveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba med utveckling av webbaserade system – HTML, JavaScript, HTTP-metoder och relationsdatabaser – design av databasmodeller i relationsdatabaser och SQL för databaslogik (front-end samt back-end), samt inom ASP.Net MVC och Entity Framework, responsiv design och utveckling mot mobila enheter.

De dagliga arbetsuppgifterna är väldigt varierande, stimulerande och utvecklande. Som utvecklare hos oss är du med i hela fasen från kundbehov, specning (ofta tillsammans med produktchef), utveckling, testning och dokumentation. Vi jobbar agilt och projekten kan vara enormt varierande, exempelvis api:er, ruttplanering/karttjänst, appar, faktura/prisberäkningar, Rapporter/analyser, löneartsberäkningar och mobilfunktioner så den ena dagen blir aldrig den andra lik.

Hos oss är det viktigaste engagemang och kreativitet, att bidra med smarta och användarvänliga lösningar för att fortsätta utveckla vår webbaserade affärsapplikation, så att vi hela tiden ligger steget före. Under en uppstartsperiod kommer du växla utbildning med praktik och successivt övergå till att utföra utvecklingsprojekt och bidra till vår produkts nästa fas.

Tjänsten är en heltidstjänst, baserad i Gävle. Systemet vi utvecklar heter Tengella, och är ett webbaserat affärssystem, som vänder sig till tjänsteorienterade företag och organisationer. Vi stödjer hela kundens process där navet är schemaläggning i världsklass. Idag är vi marknadsledande i Sverige inom affärssystem för städbranschen och har hjälpt ca 250 företag att effektivisera sina många gånger komplexa processer. Nu tar vi nästa steg och förstärker med flera rekryteringar.

 

Maila din ansökan till: systemutvecklare@carnero.se

 

Välkommen ombord på vår spännande resa!

Back To Top