skip to Main Content

Projektledare/Utbildare

Vi rekryterar nu en Projektledare/Utbildare som ansvarar för projektledning, implementation och utbildning av vårt system Tengella hos en del av våra kunder

Arbetet innebär allt från projektledning och utbildning av nya kunder till affärsutveckling och förvaltande av befintliga kunder. I arbetet ingår att identifiera förbättringar och effektiviseringar i våra kunders processer och organisation och mappning av kundens behov mot vårt affärssystem. Som projektledare innebär det även ledning och styrning av projektets deltagare såväl på kundsidan som internt där även specning av ny funktionalitet är ett viktigt inslag i arbetsprocessen. Vi ger dig en gedigen utbildning på våra systemlösningar och tjänster.

Största vikt lägger vi att du som person har en positiv inställning och är villig att lära dig nya saker. Du är även pedagogisk, strukturerad, serviceinriktad, driven, stort tålamod och har en förmåga att nå dina mål. En viktigt del är också att du har en ledande personlighet och har en hög grad av logiskt tänkande. Stort intresse och kunskap av företagsprocesser är ett grundläggande krav och någon form av erfarenhet från tjänsteorienterat företag och/eller Ekonomi/HR kunskap är mycket meriterande. Har du även ekonomiutbildning från Högskola/Universitet är det ett extra plus.

Tjänsten är en heltidstjänst, baserad i Gävle. Systemet vi utvecklar heter Tengella, och är ett webbaserat affärssystem, som vänder sig till tjänsteorienterade företag och organisationer. Vi stödjer hela kundens process där navet är schemaläggning i världsklass. Idag är vi marknadsledande i Sverige inom affärssystem för städbranschen och har hjälpt ca 250 företag att effektivisera sina många gånger komplexa processer. Nu tar vi nästa steg och förstärker med flera rekryteringar.

 

Mejla in din ansökan till: marknad@carnero.se

 

Välkommen ombord på vår spännande resa!

Back To Top