skip to Main Content

Nyutexaminerad Systemutvecklare – Traineeprogram

Är du, eller blir du snart, nyutexaminerad systemutvecklare, eller har jobbat en kortare tid, och vill ta steget att utvecklas till en fullfjädrad systemutvecklare? Vill du jobba med den senaste tekniken, med en av världens mest moderna produkter inom sitt område, som dessutom är marknadsledande i Sverige? Vill du dessutom jobba på huvudkontoret i Gävle? Vi växer kraftigt och tillsätter nu flera tjänster och genom denna annons söker vi flera junior systemutvecklare till vårt Traineeprogram.

Hos oss är det viktigaste engagemang, inspiration och kreativitet, att bidra med smarta och användarvänliga lösningar för att fortsätta utveckla vår webbaserade affärsapplikation, så att vi hela tiden ligger steget före.

Under traineeperioden kommer du att växla utbildning med praktik och successivt övergå till att utföra utvecklingsprojekt och bidra till vår produkts nästa fas. Du kommer under perioden lära dig mycket och utvecklas enormt. Målet med Traineeprogrammet är det ska leda till en fast tjänst hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst, baserad i Gävle.

Arbetsuppgifter

Den vi söker har troligen relevant utbildning inom DATA/IT och/eller något års erfarenhet av systemutveckling. Du kommer att få lära dig mycket kring utveckling av webbaserade system – HTML, JavaScript, HTTP-metoder och relationsdatabaser – design av databasmodeller i relationsdatabaser och SQL för databaslogik (front-end samt back-end). Dessutom kommer du att dokumentera och beskriva (i såväl tal som skrift) programmering och processer. Du kommer också få god kunskap inom ASP.Net MVC och Entity Framework, responsiv design och utveckling mot mobila enheter. De dagliga arbetsuppgifterna är väldigt varierande och stimulerande. Som utvecklare hos oss är du med i hela fasen från kundbehov, specning (ofta tillsammans med produktchef), utveckling, testning och dokumentation.

Vi jobbar i projektform där ett projekt kan vara väldigt litet, från någon dag, till större projekt upp till ett par månader – helt beroende på vilken typ av funktionalitet vi inför i systemet. Projekten kan vara enormt varierande, exempelvis api:er, ruttplanering/karttjänst, faktura/prisberäkningar, Rapporter/analyser, löneartsberäkningar och mobilfunktioner så den ena dagen blir aldrig den andra lik. Vi jobbar enligt agila arbetsmetoder. Systemet vi utvecklar heter Tengella, och är ett webbaserat affärssystem, som vänder sig till tjänsteorienterade företag och organisationer. Vi stödjer hela kundens process där navet är schemaläggning i världsklass. Idag är vi marknadsledande i Sverige inom affärssystem för städbranschen och har hjälpt ca 250 företag att effektivisera sina många gånger komplexa processer.

Nu tar vi nästa steg och förstärker med flera rekryteringar.

 

Maila din ansökan till: systemutvecklare@carnero.se

 

Välkommen ombord på vår spännande resa!

Back To Top