skip to Main Content

Flyttbolaget Montrab med dotterbolag väljer Tengella!

När Montrab tillsammans med sitt dotterbolag fick insikt om Tengella så hade dom innan sökt igenom hela marknaden efter ett bra system för just flyttbranschen. Dom upplevde att Tengella är det enda systemet hittills som bemött deras behov i att b.la. säkerhetsställa att det blir rätt tider till lön och rätt underlag till faktureringen. Andra viktiga faktorer var även att personalen skulle kunna arbeta effektivt och flexibelt från mobilen med tidrapportering och dokumentation av flyttuppdragen samt att Tengella också kunde tillhandahåller funktioner för kartonghantering likväl som förrådsanmälan.

Montrab deltog även i ett reportage nyligen, detta kan du läsa här:

Tengella – Affärssystemet för flyttbranschen

 

Back To Top