skip to Main Content

Fissa & Feja byter till Tengella!

Fissa & Feja likväl som många andra i branschen har varit på jakt efter det bästa systemstödet för bolag som arbetar med lokalvård och hushållsnära tjänster. Dom investerade i ett annat system men insåg snabbt att dom inte var nöjda, programmet var inte optimalt och det fanns utvecklingspotential, framförallt så ville dom ha en smidigare och enklare schemaläggning. I det förra programmet var dom tvungna att klicka fram och tillbaka för att ändra tider och saker i schemat vilket både gjort det krångligt och tidskrävande. I Tengella upplever dom att schemaläggningen blir mycket enklare då dom slipper lägga onödig tid på andra tider manuellt på ordernivå för att det ska stämma med faktureringen utan kan göra detta direkt i schemaläggaren.

Back To Top